از بین بردن لکه و جوش با طب سنتی | طب ایرانی

در جواب به سوالات مصرف داروی گیاهی بهتره پس از مشورت با متخصص طب اسلامی و سنتی مصرف شه .

طب سنتی آکا ایران

نابود کردن لکه و جوش با طب سنتی

 دکترسیدسعید اسماعیلی،دکتر و محقق طب اسلامی، به سوالات شما جواب میده.  س:  خانمی ۴۵ ساله ام که مزاجم بلغمی سوداویه .چند ساله که قند خونم در مرز قرار داره و هر سال بیشتر می شه . در طب سنتی راهی واسه پیشگیری هست .زمینه فامیلی این مریضی رو ندارم.  ج: در درجه اول پرهیزات رو رعایت کنین .
از مصرف غذاهای نشاسته ای دوری کنین .اصلاح مزاج کلی هم لازمه .از راه هایی که می تونه بلغم وسودا رو کم کنه مصرف ادویه گرمه .از شیرینیای طبیعی استفاده کنین .به آرامش  خود به این موضوع دقت لازم رو به عمل بیارین . از داروهای گیاهی که باعث آرامش می شه مانند دمنوش استوقودوس استفاده کنین .از عرقیات گیاهی مانند گلاب هم استفاده کنین.اگه با پیشنهادا قندتون بازم بالاست واز داروی شیمیایی استفاده نمی کنین داروهای گیاهی مانند گزنه و عرق بوقناق هم خوبه .
  س: پشت بدنم پر از لکه های قرمز مثل جوشه.واسه نابود کردن اونا چه پیشنهاد ای می کنین؟  ج: در مرحله اول باید از مصرف بعضی مواد غذایی دوری کنین مانند شکلای جور واجور ادویه ، سیر ، گردو وخرما  وغذاهای چرب. انجام حجامت مفیداست .استفاده ناشتا از عرق کاسنی و شاهتره خوبه .مصرف روزانه شربت سکنجبین پیشنهاد می شه . مصرف خوراکی ها با طبع سرد مانند کاهو مناسبه .انجام حجامت در ۲ تا ۳ نوبت وبا فاصله مناسب پیشنهاد می شه .فاصله مناسب به اندازه سن شما بستگی داره مثلا اگه ۲۰ ساله اید به فاصله هر ۲۰ روز یه بار وبرای فرد ۳۵ ساله به فاصله هر ۳۵ روز یه بار مناسبه.
 س: ۷ تا ۸ ساعت بعد از مصرف غذا احساس درد وناراحتی در لوله گوارش می کنم که به همراه صدای شکم است، دلیل  ودرمان چیه؟  ج:مشکلات گوارشی در بیشتر افراد دیده می شه .واسه رفع مشکل از مصرف غذاهایی با طبیعت سرد مانند ماست ودوغ دوری کنین . روش غذا خوردن خود رو اصلاح کنین ، غذارا  خوب بجوید ، آب ونوشیدنی همراه غذا مصرف نکنین و از اون دسته ادویه که به هضم غذا کمک می کنه مانند زیره و آویشن همراه غذا استفاده کنین یا بعد از غذا به صورت دمنوش بخورین تا به روند هضم غذا کمک کنه . 

منبع: آخرین خبر

.

منبع : atairan.com

نظر دهید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *